Sørg for at have godt skiundertøj på imens

28 november 2021
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Hvis du tror, at du bare kan tage dit almindelig tøj på og iføre dig det overtrækstøj, som der udgør “uniformen” til at stå på ski, så begår du noget af en begynderfejl.

Man skal selvfølgelig have sådan nogle ting på som det rette udstyr, om man skal stå på ski, snowboard, kælk eller noget helt andet, men det er også nødvendigt med en skihjelm og skibriller.

Det er de ting, der er med til at gøre os hårdføre i et element, som vi ellers ikke er vant til at begå os i, og som det ellers ville tage utroligt mange år, før vi ellers havde tilpasset os det.

For det er koldt, så man skal have noget varmt tøj på, og det gælder ikke bare det yderste lag, men også ens skiundertøj, som er det, man har blandt de indre lag.

Så kan man høre sig ad, om man kan have noget andet undertøj på, eller man kan tage ens favorit-t-shirt på udover, men ellers er det bedst bare med skiundertøj.

image

Du vil blive glad for at have skiundertøj på

Det er jo ikke lovpligtigt, at man skal have den slags undertøj på, mens man står på ski, men man vil hurtigt opdage, hvis man prøver at være på ski uden og så med, at det er en klar fordel at have skiundertøj på.

Det er med til at holde en varm, tør og tilpas, hvis man finder det rette undertøj, der passer til en, for der er meget derude af forskellige mærker, og noget passer måske ikke til dig.

Man skal også huske at tørre det bagefter og få det vasket derefter, så det er parat til at blive brugt igen.

Derfor kan det også være smart at have flere udgaver af et sæt skiundertøj, så man altid har noget at tage på.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://alltomfinanser.se/

https://dina-finanser.se/

https://familje-ekonomi.se/

https://fina-finanser.se/

https://finansbloggaren.se/

https://finansbloggarna.se/

https://finanslivet.se/

https://hemmets-ekonomi.se/

https://penga-bloggen.se/

https://svensk-ekonomi.se/

https://svenska-finanser.se/

https://vår-ekonomi.se/

Flere Nyheder