Nem, billig og lækker aftensmad til hverdag med koteletter i fad

Koteletter i fad er blandt de retter, som er aller mest kendt og elsket af børn såvel som voksne i Danmark. Koteletter i fad har nærmest status af en moderne klassiker – det er de færreste, som ikke på et eller andet tidspunkt i løbet af deres liv har smagt koteletter i fad. Og det er ligeledes de færreste, som ikke bryder sig om denne velsmagende ret.

Lav selv koteletter i fad – det er mere enkelt, end du tror

Koteletter i fad har mange fordele. For det første er det ret nemt at lave en omgang koteletter i fad. Retten kræver ingen forberedelsestid, og det meste af kokkereringen forgår derved, at koteletterne hygger sig i deres fad inde i ovnen, i selskab med en sovs, som er utroligt nem at lave. Koteletter i fad serveres typisk med enten ris eller kartoffel mos – begge dele er nemme at have med at gøre, men er du presset på tid, kan du sagtens servere retten med pasta eller brød som tilbehør. Koteletter i fad er en ret så fuld af smag, at den sagtens kan stå alene, hvis det skal være.

Når du selv skal lave koteletter i fad, skal du blot bruge de simple ingredienser olie, løg, champignoner, gul peberfrugt, grøn peberfrugt, grøntsagsbouillon, tomatpure, paprika, fløde 9 %, hvedemel, salt og peber. Og så selvfølgelig cirka fire saftige svinekoteletter – to, hvis du har fundet nogle lækre skaft koteletter, som er noget større end de almindelige koteletter. Disse ingredienser fås i et hvert almindeligt supermarked, og ligger oven i købet til den billige side, hvilket er den anden store fordel ved koteletter i fad.

Koteletter i fad – find opskriften online

Hvis du går og leger med tanken om selv at tilberede en omgang koteletter i fad til din familie, kan du finde den fulde opskrift på https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/9607/koteletter-i-fad-03