Er du træt af at barbere ben?

10 March 2020 Camilla Skøtt
image

De evige hår på benene (og under armene for den sags skyld) er til at blive vanvittig af, og det er trættende at barbere ben hver eneste morgen hele året rundt, fordi du ikke ønsker at vise dine behårede ben for nogen – med der findes en bedre løsning.

På bloggen modeskøn.dk finder du gode råd til at gøre hverdagen lidt lettere og ikke mindst lidt smukkere, og en af de artikler, vi for nyligt faldt over, er denne, der anbefaler voksbehandling – og ja, vi er naturligvis godt klar over, at voks ikke er en ny teknik, der lige er faldet ned fra himlen, men derfor skader det jo ikke at minde dig og andre læsere om den.

Hvad er voksbehandling?

Har du aldrig fået vokset dine ben (eller andre kropsdele før), er du måske lidt usikker på, hvad der i virkeligheden foregår. Det er ret enkelt; varm voks smøres på benene, og når den størkner, fungerer den som lim, så dine hår hænger fast og dermed rives af, når voksen hives af.

Det lyder smertefuldt – og det er det faktisk også – men det er det værd. En voksbehandling kan holde helt op til 8 uger, og det betyder, at dine ben er glatte dag efter dag, og at du ikke behøver at stå med skraberen hver eneste morgen i brusebadet.

Pas på huden efter en voksbehandling

Har du lige fået foretaget en voksbehandling, eller har du selv givet dine ben én, skal du være opmærksom på at behandle huden godt de næste 24 timer. Du skal så vidt muligt undgå varme karbade, sauna, dampbade og lignende, da varmen kan genere huden, og derudover er det en god idé at smøre huden ind i fugtighedscreme med tea-tree; et naturligt antiseptisk middel, der lindrer ubehag på følsom hud.

Har du ikke fået en voksbehandling før, skal du ikke være bange. Det gør ondt, men så er det hellere ikke værre – og der er jo ingen, der siger, at du skal starte med bikinilinjen, der er mest smertefuld.

Tjek også disse sider:

https://modeskøn.dk/
https://skønhedogmode.dk/
https://mode-tips.dk/
https://mode-blogger.dk/
https://modeglad.dk/
https://SenesteMode.dk/
https://Fashion-Bloggen.dk/
https://NyesteMode.dk/
https://Trendy-Bloggen.dk/
https://ModeOgTrends.dk/
https://beautyforslag.dk/
https://beautyforyou.dk/

More articles