Venter du for længe på, at den yderdør skal gøre noget?

12 May 2022 Anders Lundtang Hansen

Nogle gange kan man have en idé om, at en yderdør er sådan en, der åbner automatisk, for den ligner sådan en, som man har set magen til andre steder, hvor de åbner automatisk, men det ser ikke ud til at være tilfældet her.

Selvom man er hjemme hos en privatperson, og man ved, at vedkommende har skaffet den yderdør fra Klarfönster, så kan man godt have en antagelse om, at den kan åbne af sig selv.

Der er så meget andet i dette hjem, som der er højteknologisk, så hvorfor skulle den her yderdør da ikke også åbne af sig selv?

Men her har man sparet på teknikken, og man siger, at det først kommer på tale med en automatisk yderdør, når man bliver så gammel, at man ikke har kræfter til at åbne den selv, eller man eventuelt sidder i rullestol.

Ytterdörrar

Det kan tage tid for sådan en yderdør at åbne sig

Hvis vi så alligevel siger, at det her er en ydredør, som der kan åbne af sig selv, så kan man måske have for store forventninger til den.

For man tror, den kan åbne ret så hurtigt, men man har oplevet før, at man må sætte tempoet ned eller helt stoppe op, når man nærmer sig den, fordi den ikke åbner af sig selv.

Man kan ellers høre, at følesensoren har opfanget en, så hvorfor sker der ikke noget?

Måske er døren bare indstillet til at være langsom, eller også er den blevet sløv med tiden, så den lige skal opdateres.

Selv hvis det ikke er en automatisk dør, så kan den være længe om at åbne i den forstand, at man skal skubbe på den længe, før den giver sig, enten forbi den er tung, eller låsen ikke er nemt at få op.

Dette skal man måske lige være opmærksom på.

More articles