Undgå uheld – beskyt din smartphone med mobil covers

17 November 2018 Astrid Pedersen
Undgå uheld - beskyt din smartphone med mobil covers

Smartphones anno 2018 er nogle sarte størrelser. I modsætning til tidligere tiders robuste mobil telefoner, er smartphones i dag langt mere sårbare over for slag, stød og ridser. Dette skyldes blandt andet, at de moderne smartphone er forsynet med en langt større skærm, end fordums mobil telefoner. Ud over det, at glasset er langt tyndere, er front displayet også følsomt over for berøring – og dermed også for de fremmelegemer, det måtte komme i kontakt med, når din smartphone ligger i din lomme eller i din taske. For eksempel nøgler og andre spidse eller skarpe genstande, som kan forårsage rigtig ærgerlige ridser i din telefons smukke og glatte chassis.

Beskyt din smartphone – det fortjener den

Dertil kommer, at al den smarte og avancerede teknologi, som danner grundlag for de mange funktioner i din smartphone, kun er beskyttet imod omverdenen med et spinkelt chassis. Mobil telefoner af ældre dato var muligvis klodsede at se på, og med begrænset funktionalitet (for slet ikke at tale om det lille bitte display), men de kunne snildt tåle en ordentlig flyvetur på hovedet i asfalten eller gulvet på badeværelset.

Det samme kan ikke siges om de langt smukkere og mere strømlinede smartphones af i dag. Taber du din telefon på et hårdt underlag, kan du belave dig på at skulle have den store pengepung frem, når reparationen skal betales. Derfor er det en rigtig god idé at beskytte din smartphone med et robust og slidstærkt mobilcover – som, i modsætning til en reparation, kun vil stå dig i et par hundrede kroner. Med et billigt mobilcover kommer du rigtig langt. Og vælger du at supplere denne beskyttelse med en bane beskyttelsesfilm, kan du sikre din smartphone mod grimme overraskelser.

Køb billige mobilcovers online

Hos https://lux-case.dk/ kan du finde netop det mobilcover, du leder efter, til billig pris – og med gratis forsendelse.

More articles