Stort udvalg af cool caps i alle former

08 March 2021 Tina Høy

Caps – eller kasketter – i diverse modeller har været moderne og populært i mange år i forskellige former og farver.

Hvem gik egentlig oprindeligt med kasketter? Kasketten har en lang historie og er oprindeligt en engelsk mode, der opstod omkring ved år 1750, men dengang var skyggen dog med klæde eller skind.

Caps – både accessories og praktisk

I dag bliver caps brugt både som “accessorie” – som pynt – og rent praktisk for at skygge for solen, regnen osv. Det er også rigtig rart at kunne tage en cap på, hvis man har en dårlig hårdag.

Caps bliver brugt af unge som gamle og forskellige typer mennesker og dens form skifter lidt efter moden. Hvorfor ser man ofte kendte personer med huer og hatte? Der er noget elegant og eksklusivt over en hat, hue og kasket, og med den kan man understrege sin personlighed.

https://high5shop.dk/collections/caps kan du se alverdens caps. De har udvalgt en række cool caps af forskellig art, som er, hvad der efterspørges nu. Du kan vælge mellem:

– Klassiske caps
– Snapback
– Flexfit
– Justerbar
– Trucker
– Stilfulde ensfarvede caps i sort og hvid

Hvis du ikke kender forskellen på de forskellige navne, så gå ind og kig, hvilken type cap du bedst kan lide.

Stor variation i kvalitets-caps til god pris

Grundet det brede udvalg har du rig mulighed for at finde den cap, der passer bedst til dig. Konservative baseball caps med amerikansk look, sej army-cap eller streetwear-agtig cap med masser af cool detaljer? Det er fedt at finde en cap, andre ikke har set, og som folk efterspørger, når de ser den. 

High5shop har kvalitets-caps til en rigtig god pris, så du kan roligt vælge et par stykker, hvis du ikke kan bestemme dig. Lige nu er snapback caps rigtigt populære. Yankee cap er selvfølgelig en klassiker, men de har også en lokal Aarhus eller Cphagn cap.

More articles