Stå skarpt med intens eyeliner

13 November 2020 Astrid Pedersen

editorial

Leder du efter de ultimative redskaber til at designe et flot og skarpt makeup look omkring dine øjne? Så bør du inkludere en eyeliner i samlingen.

Hvorfor skal jeg bruge eyeliner?

Måske er du vant til blot at bruge mascara og en let øjenskygge, suppleret med en streg fra en øjenblyant. Og så synes du måske at eyeliner virker som et overflødigt tiltag. Men her skal du huske at du med eyeliner kan opnå et langt mere intenst look end du kan med andre midler.

Eyeliner giver en langt mere skarp linje end en blyant og kan påføres med større præcision end en Khol stift. Med en god sort eller mørkebrun eyeliner kan du forme dine øjenomgivelser og skabe et helt nyt udtryk. Og med eyeliner i klare farver kan du for alvor tiltrække opmærksomhed til dine øjen omgivelser.

Hvordan lægger jeg en flot eyeliner?

For at opnå den perfekte eyeliner effekt er det selvfølgelig vigtigt at du er sikker på hånden. Det kræver en del øvelse at lægge en flot eyeliner. Og du skal være forberedt på at skulle stå klar med makeup fjerneren det første par gange du forsøger dig med at lægge eyeliner.

Til de flotte katteøjne med det klassiske opsving i øjenkrogen bør du bruge en flydende eyeliner. I modsætning til blyant og Khol stift skal denne type eyeliner ikke tværes ud, men have lov at tørre. Med en flydende eyeliner får du en skarpt defineret linje, som skal sidde lige i skabet – ellers bliver det temmelig kikset.

En god eyeliner til begyndere, som ikke går efter det ultimative Cleopatra look, er en gel eyeliner. Denne type eyeliner er en mellemting mellem den flydende eyeliner og blyanten, og giver det intense look uden at blive for skarp.

Du kan finde såvel flydende eyeliner som gel eyeliner hos sephora.dk

More articles