Spar på varmeregningen uden at skrue ned for varmen med en varmepumpe

19 November 2021 Astrid Pedersen

editorial

Skal familiens bolig være billigere at varme op – og vil du gerne have husstanden med på den grønne omstilling? Så er der faktisk mange tiltag du selv kan sætte i værk.

Det er for eksempel oplagt at lade husets tag og ydermure efterisolere. På den måde slipper varmen ikke så nemt ud.

I samme ånd kan du skifte ruderne i husets vinduer ud med mere isolerende af slagsen. Og vil du virkelig sætte trumf på boligens grønne profil, og samtidig spare en masse penge, kan du vælge at skifte det gamle fyr ud med en luft til vand varmepumpe.

Hvad kan jeg vinde med en varmepumpe?

Der er faktisk rigtig mange fordele ved at skifte til en varmepumpe. Først og fremmest kan du roligt regne med at skære omtrent halvtreds procent – eller måske endda mere – af dine årlige udgifter til opvarmning af dit og din families hus.

En luft til vand varmepumpe er nemlig helt utroligt effektiv når det handler om udnyttelsen af den tilførte energi. Samtidig er en varmepumpe temmelig meget mere driftsikker end et gammelt udtjent fyr som konstant går ud og hele tiden skal renses, repareres, eller have fyldt brændstof på. Og det betyder færre bekymringer samt lavere udgifter for dig og din familie.

Vælg den helt rigtige varmepumpe fra starten

Det er selvfølgelig vigtigt at du vælger den rette luft til vand varmepumpe fra begyndelsen. Din nye varmepumpe skal kunne levere samme ydelse som dit fyr, og gerne mere.

Varmepumpens kapacitet skal, med andre ord, modsvare husstandens behov for opvarmet brugsvand og cirkulationsvand. Og derfor bør du få professionel hjælp til at vælge den rette varmepumpe model. Hos det københavnsk baserede VVS firma kan du få netop denne type hjælp.

Du kan læse meget mere, og kontakte Amalo direkte, via virksomhedens hjemmeside på https://www.amalo.dk/.

More articles