Skal jeg vælge fast bøjle eller Invisalign?

28 April 2021 Astrid Pedersen

Når du står for at skulle vælge den metode med hvilken dine tænder skal rettes kan du vælge mellem en fast monteret tandbøjle og så Invisalign. En fast tandbøjle er lige som du måske husker den fra din barndom og ungdom – metalliske fiksturer som monteres på dine tænder og forbindes med metal tråd. Sådanne bøjler er også kendt som togskinner. Og det er de færreste voksne mennesker som tænker tilbage på deres togskinner med glæde.

Hvorfor Invisalign – og hvordan fungerer det?

Selv om der er mange fordele forbundet med fast monterede tandbøjler i metal vil du dog i langt de fleste tilfælde kunne opnå mindst lige så flotte resultater med Invisalign. Invisalign er fremtidens tandregulering metode.

Når du vælger en tandretning med Invisalign slipper du helt for de ubehagelige og grimme togskinner. Med Invisalign får du nemlig blot lette og transparente tandskinner i plast, fremstillet på baggrund af et aftryk af netop din mund og derfor 100% tilpasset netop dit tandsæt. Dette betyder færre gener, funktionelt såvel som kosmetisk.

Du vil for eksempel selv kunne tage dine Invisalign skinner ud når du skal have børstet tænder eller i forbindelse med måltider hvilket gør det meget nemmere at opretholde en fornuftig mundhygiejne. På den måde kan du minimere risikoen for at udvikle betændelse i tandkødet, eller karies, som giver huller i tænderne. Og den allerstørste fordel ved Invisalign er måske at ingen kan se at du er i gang med at få rettet dine tænder.

Hvor i København kan jeg få rettet mine tænder med Invisalign?

Er du bosat i København, på Frederiksberg eller i det øvrige hovedstadsområde kan du med fordel vælge tandlægeklinikken You Smile I Smile hvis du ønsker tandregulering med Invisalign. You Smile I Smile har mange års erfaring inden for retning af tænder. Du kan bestille tid online på yousmileismile.dk

More articles