Skal du bygge terrasse selv eller få andre til det? Start med at få et tilbud

04 October 2022 Emilie Jacobsen

editorial

En terrasse er en fantastisk mulighed for at komme ud og nyde solen og få noget frisk luft. Hele sommerhalvåret kan den være samlingspunkt for familien, hvor I kan nyde en række af jeres måltider. Det er derfor ikke underligt, hvis du drømmer om en ny stor terrasse. 

Men der vil spørgsmålet for mange melde sig, om de selv skal kaste sig ud i at bygge den, eller om du skal få nogle andre til det. Hvis du ikke er den vilde handyman, kan det godt ende med at blive et projekt, der kommer til at tage temmelig lang tid. 

Det smarteste er derfor, at du starter med at få et træterrasse tilbud. Dermed kan du finde ud af, hvor meget det reelt vil koste, hvis du skal have andre til at lave terrassen for dig. Måske er det slet ikke så dyrt, som du tror, og det kan derfor bedre betale sig at få dem til at gøre det. 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at få et træterrasse tilbud, er kun-terrasser.dk. De har specialiseret sig i at bygge terrasse, og de kan derfor hjælpe dig med at udforme terrassen på præcis den måde, som du ønsker. Læs mere her

terrasse pris

Undersøg reglerne, inden du får bygget en terrasse

Inden du får bygget en terrasse, er det en god ide, at du undersøger reglerne på området. Dermed kan du være sikker på, at du overholder dem. Det vil være ærgerligt, hvis du er nødt til at lave terrassen om eller måske helt fjerne den, hvis den ikke overholder reglerne. 

Særligt, hvis du vil bygge en overdækket terrasse, er det vigtigt, at du sørger for, at den overholder reglerne. En overdækket terrasse tæller nemlig som en tilbygning, og derfor gælder der nogle andre regler, end hvis du vil bygge en almindelig terrasse. 

More articles