Skal du bruge et nyt ur? Så vælg et fra populære Daniel Wellington

16 January 2019 Kamilla Sonne

editorial

Hvis man er interesseret i ure eller bare bruger en del tid på sociale medier, ved man formentlig allerede, hvem Daniel Wellington er. Det er nemlig en urproducent, som er blevet langt mere synlig og populær over de seneste par år. Det skyldes især, at Daniel Wellington i høj grad har satset på at reklamere via såkaldte ”influencere”på de sociale medier. Bruger man tid på Instagram, YouTube, Pinterest eller Facebook, kender man nok allerede til de smukke ure, der laves til både kvinder og mænd. Hvis du står og mangler et nyt ur, og du gerne vil vælge en tidløs og moderne stil, så er et ur fra Daniel Wellington værd at se nærmere på.

Minimalistiske ure til mænd og kvinder

Der er flere grunde til, at ure fra Daniel Wellington er blevet så populære. Først og fremmest er designet og stilen meget minimalistisk, hvilket ligger godt i tråd med vores moderne tids modetendenser. Med et Daniel Wellington ur på håndleddet har man et diskret og lækkert stykke tilbehør, som understreger dit outfit uden at overstråle det. Samtidig findes uret ikke alene i forskellige modeller, men også med et væld af forskellige remme. Der er derfor rigeligt med mulighed for at være unik og give sit ur personlighed, selvom der er mange andre, der har det samme. Sidst men ikke mindst laves urene både til mænd og kvinder. Du kan se hele udvalget af Daniel Wellington ure her.

Mangler du et nyt ur?

Et ur var oprindeligt tænkt som en måde, hvorpå man kunne holde øje med tiden, mens man var på farten. I dag bruger de fleste dog deres telefon til at holde styr på klokken, og derfor er ure i højere grad blevet en modeting. Hvis du står og mangler et nyt ur, som vil passe perfekt til ethvert outfit, er et ur fra Daniel Wellington et rigtigt godt valg.

More articles