Skal du bruge en maler?

08 February 2022 Steffen Pedersen

editorial

Har du brug for en maler? Professionelle malere kan klare alt malerarbejde hurtigt og nemt for dig. Hvis du har en drøm om at male din stue i en ny farve eller bringe lidt mere liv ind på dit badeværelse, så kan du kontakte professionelle malere til at klare opgaven for dig. Men hvordan finder man lige en maler? Det har vi skrevet om i dette indlæg.

 

malerkanonen

 

 

Brug dit netværk

Den mest effektive måde at finde en maler på, er gennem dit netværk. Spørg din familie og dine venner, om de tidligere har brugt en maler, der har gjort et godt stykke arbejde. Det kan være, at de har haft god erfaring med en maler eller kan henvise dig til nogle andre, der for nyligt har haft en maler forbi. Det er klart den mest hurtige måde, du kommer i kontakt med en maler på.

 

Lav din research online

Hvis du ikke kan finde en maler gennem dit netværk, er det på tide at lave noget research online. Søg efter malere, der dækker det område, hvor du bor. Du vil normalt finde masser af malere, der er klar til at male dit hus mod betaling. Kig på deres hjemmesider og profiler på sociale medier. Der er mange malere i dag, der er mere synlig online. Du skal huske at læse nogle anmeldelser, før du kontakter et malerfirma.

 

Indhent flere tilbud

Du skal ikke kun nøjes med et tilbud. Sørg for at du får mindst 3 tilbud fra forskellige malere. På denne måde kan du bedre vurdere, om det er en pris, du kan have råd til. Herudover kan du også undersøge markedet nærmere og se, om der er en maler, der er billigere end den anden. Så kan du tage en velovervejet beslutning om, hvem der skal hyres ind til at male hjemme hus dig.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://alltomkonst.se/

https://konst-bloggen.se/

https://konst-rikt.se/

https://konst-sidan.se/

https://konstbloggen.se/

https://konstihemmet.se/

https://konstinspiration.se/

https://konstnytt.se/

https://konstsajten.se/

https://nyare-konst.se/

https://utforska-konst.se/

https://vardags-konst.se/

More articles