Sikker levering af dine forsendelser med UPS

15 September 2018 Astrid Pedersen
Sikker levering af dine forsendelser med UPS

Når det handler om forsendelse af varer til kunder, kan de fleste virksomheds indehavere blive enige om, at troværdighed, tryghed og professionel håndtering af forsendelsen står højest på ønskelisten. Derfor vælger de fleste et fragtfirma, som har disse værdier i orden – og det er sådan set også fornuftigt nok. Men der er ingen grund til at betale for meget for sin forsendelse, hvis man kan få det billigere – og mindst lige så godt – hos en anden udbyder.

Sammenlign priser på fragtfirmaer i Danmark hos pakke.dk

Hvis du ikke mener, at du har den nødvendige tid til rådighed, som du skulle bruge på at sammenligne priser på diverse udbydere af forsendelses løsninger, kan du med fordel klikke ind på pakke.dk. Her finder du et smart pris sammenlignings modul, som du kan bruge til at identificere de bedste priser fra operatører så som UPS, GLS, DHL, Post Nord, TNT, FedEx og DAO. Når du indtaster din forsendelses dimensioner (mål og vægt) samt destination for forsendelse samt antallet af enheder i forsendelsen, kan pris sammenligneren lynhurtigt finde den mest optimale løsning til dig. Det er en god idé på forhånd at have de nøjagtige mål og den præcise vægt på din pakke klar, således at prisen, som udregnes, bliver så præcis som mulig.

Bestil din UPS forsendelse via pakke.dk

Udover at finde de bedste priser, kan du også på pakke.dk bestille din forsendelse – for eksempel via den internationale operatør UPS. Med UPS er du sikker på at få et fragtfirma, som behandler din forsendelse med professionalisme og respekt – og så finder du oven i købet den billigste UPS forsendelse via pakke.dk Når du bestiller UPS forsendelse via pakke.dk, får du ydermere mulighed for at følge din pakkes rejse ved hjælp af pakke.dk’s smarte tracking app. På den måde kan du slippe bekymringerne, og lade UPS håndtere din forsendelse.

More articles