Sexede kjoler i massevis

14 April 2020 Lykke Holzmann Søby
image

editorial

Når det kommer til tætsiddende kjoler og det at være sexet er det ok at lade noget være tilbage til fantasien. Eller er det? Nogle kvinder vælger at gå i meget korte, meget stramtsiddende kjoler. Det er der bestemt ikke noget galt i, men hvordan gør man så bedst det?

Glem ikke blonderne

En flash af lidt fransk inspireret gennemsigtigt stof med blonder er meget sexet – selvom det bare er en lille smule så gør det meget for at forstærke din ooh-la-la-faktor.

Prøv med en meget dyb halsudskæring.

Spil rollen som Afrodite – kærlighedens gudinde – med et sexet og alligevel sofistikeret outfit. Ikke kun er toppe og kjoler med dyb hals som den græske gudinde, meget sexede, de er også meget komfortable.

Hvad med noget rødt

Ja, det er så let! Den smukke farve- også kendt som kærlighedens farve – er blandt andet berømt for at gøre hjertefrekvensen hurtigere – plus den udsender umiskendelige “Jeg ved hvordan, jeg skal have det sjovt” vibes.

Invester i en kjole, der ser lige så godt ud som den føles på din krop.

Find en flirtende kjole, der ser lige så godt ud forfra som den gør bagfra. Dette kan gøres med meget stramtsiddende kjoler, der enten har en lang lynlås bag på eller snore der kan bindes op. Det giver illusionen af at være en gave der er lige til at pakke ud af den du skal forføre.

Glem alt, hvad du nogensinde har hørt om latex. Det er ikke længere forbeholdt underjordiske S&M-fester og fantasy-rollespil: I de sidste par er latex blevet en modesensation, og latex og læder er ikke kun forbeholdt soveværelset. Så hvis du tør at bevæge dig ud i nogle virkelig stramme og meget sexede kjoler, så skal du have en latex kjole.

Lige meget hvad du vælger, så bær det med stolthed. Det er det mest sexede du kan gøre.

More articles