Sådan vælger du den rette hækkeklipper

08 December 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Selvom en hæk typisk kun skal klippes en til to gange om året, er det alligevel et stort arbejde at gøre det. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at have en ordentlig hækkeklipper til det. På den måde kommer det nemlig til at gå langt hurtigere og nemmere. 

Et godt bud på en hækkeklipper er en Makita hækkeklipper. Makita er et japansk mærke, der har en utrolig høj kvalitet. Hvis du vælger det, kan du derfor være sikker på, at du kan have glæde af din hækkeklipper i mange år fremover. 

Et godt sted for dig at købe en Makita hækkeklipper er på webshoppen prishammeren.dk. De har et stort udvalg af dem, hvilket gør det nemt for dig at vælge den rette. Hos prishammeren.dk bestræber de sig altid på at have markedets laveste priser på deres værktøj. Finder du værktøjet billigere et andet sted, matcher de altid prisen. Dermed kan du være sikker på, at du kan få værktøjet meget billigt. 

image

Disse faktorer er vigtige i forhold til dit valg af hækkeklipper 

Når du skal vælge en hækkeklipper, er det først og fremmest en god ide at vælge en, der ikke er for tung. Hvis den er det, bliver det jo meget hurtigt alt for tungt for dig at stå og arbejde med den. Det vil ikke være hensigtsmæssigt, men kan tværtimod give problemer med ryggen. 

Har du en meget stor og bred hæk, så du skal klippe et virkelig stort areal af hæk, kan det være en god ide, at du ser på, hvor langt bladet på hækkeklipperen er. Jo længere bladet er, des mere hæk vil du jo kunne klippe på en gang. Dermed vil du hurtigere blive færdig med at klippe hækken. 

Endelig kan du også se på hækkeklipperens snitstyrke. Den siger noget om, hvor tykke grene hækkeklipperen kan klippe over.  

More articles