Retning af skævt bid med Invisalign

28 April 2021 Astrid Pedersen

editorial

Når vi ældes er der mange ting i kroppen som ændrer sig. Mange vil opleve at muskelmassen svinder, at knoglerne afkalkes, og at huden bliver slap. Dette skyldes at visse strukturer i kroppen nedbrydes med tiden.

Desværre kan dette få indflydelse på tandsættet. Den bløde del af ganen kan trække sig sammen så der bliver mindre plads til tænderne. Når dette sker vil tænderne begynde at skubbe til hinanden og dermed fremstå skæve. Der kan opstå problemer med biddet, og man kan, selv om man altid har haft et regelmæssigt tandsæt, udvikle skævt bid, for eksempel krydsbid, overbid eller underbid.

Foruden det rent kosmetiske kan et skævt bid medføre gener så som kæbespændinger, hovedpine og uhensigtsmæssig slid på tænderne med skader til følge. Derfor er det en god idé at overveje en tandretning. Du kan nemlig sagtens få rettet op på de skæve bisser selv om du ikke er teenager længere. Og det oven i købet på en langt mere behagelig og æstetisk måde end da du selv var teenager.

Lad You Smile I Smile hjælpe dig med en Invisalign tandregulering

Du bar altid opsøge en dygtig og professionel tandlæge når du skal have rettet dine tænder. I København finder du You Smile I Smile som er specialister i usynlig tandregulering med Invisalign. Invisalign er et særligt system til retning af tænder, baseret på et sæt klare og lettet tandskinner som fremstilles særligt til de individuelle tænder.

Du vil med Invisalign kunne få rettet dine skæve tænder ind på plads uden at andre vil kunne se at du er i gang med et tandretning forløb. Og så kan du som ekstra bonus nemt tage dine Invisalign skinner ud når du skal børste tænder eller spise.

Du kan altid få en gratis indledende konsultation med forundersøgelse hos You Smile I Smile – læs mere på https://yousmileismile.dk/ 

More articles