Pust nyt liv i dit trægulv med en professionel gulvafslibning

24 September 2021 Silje Hansen

editorial

En professionel gulvafslibning kan være aktuel for dig, som har trægulve i din bolig eller sommerhus. Trægulve er utrolig oppe i tiden og har egentlig også været populær i mange årtier. Derfor finder du også trægulve i langt de fleste boliger du besøger rundt i hele landet. Det er klart en af de foretrukne gulvtyper, fordi du får noget varme og sjæl i trægulvet. Det er et levende materiale som giver en hyggelig stemning til hjemmet. Der er derfor mange der bruger trægulvet som en aktiv del af boligindretningen.

Et trægulv kommer dog med tiden til at falme og se lidt træt ud. Selvom det er slidstærkt, så er det vigtigt at du får det vedligeholdt. Der vil kommer skrammer, ridser og mærker i trægulvets overflade. Det kan særligt være sårbart, hvis du går i høje hæle derhjemme, hvis du ikke har tæpper under dine spisebordsstole eller sofa. Har du har kæledyr som enten en hund eller kat derhjemme, vil det gå hurtigere med de små skrammer fra deres negle.

Genopfrisk dit trægulv med en professionel gulvafslibning

Med en gulvafslibning kan du nemt og effektivt puste nyt liv i dit trægulv. Det er også langt billigere, end at skulle til at skifte det gamle gulv til nyt. Med en gulvafslibning får du slebet 2 mm ned i trægulvets overflade. På denne måde fjerner du de mærker og ridser, som har dannet sig i trægulvets overflade. Hvis mærkerne er dybere, kræver det en afhøvling af gulvene som er et større indgreb.

Når du har fået slebet dine gulve, kan du med fordel overveje en overfladebehandling. Det kan f.eks. være en mat eller klar lakering. Det vil gøre at dit trægulv bliver mere modstandsdygtig overfor ridser og mærker.

Find professionel hjælp til gulvafslibning

Er du i markedet for at finde en gulvsliber med den højeste kundetilfredshed, skal du tage kontakt til https://gulvkanonen.dk/. Her kan du få hjælp til en gulvafslibning rundt i det meste af landet.

More articles