Pift op med wallstickers til børn

27 June 2019 Pia Nielsen

editorial

Wallstickers til børn er den praktiske og enkle løsning til børneværelset – alderen og smagen ændrer sig hurtigt, og barnet kan selv være med til at sætte op. Klistermærker til væggen, loftet eller døren er en billig måde at pifte børneværelset op på. 

Brug wallstickers i børneværelset

De sjove wallstickers til børn er klistermærker med motiver i alle farver, former og temaer. Børn elsker at være med, når værelset skal pyntes, og med få wallstickers kan I sammen give børneværelset helt nyt liv. Brug wallstickers overalt i børneværelset, hvor overfladen er ren og plan: På væggen, på døren, i loftet eller på vinduet. Eller upcycle gamle børnemøbler med funky wallstickers for et moderne look. 

Vær opmærksom på at montere klistermærkerne grundigt uden luftbobler første gang, da de ikke kan tages af og sættes på flere gange. Lad barnet være med til at vælge motiv, og beslutte hvor klistermærket med silhuetten af haren skal ‘bo’ i børneværelset. Det handler om at bruge sin fantasi, og den har børn heldigvis masser af. 

Efterlader ikke mærker

Fejlagtigt tror mange, at wallstickers efterlader mærker eller ødelægger overfladen. Det gør de ikke. Sætter du klistermærker på porøse overflader eller tyndt tapet vil det naturligvis gå i stykker, hvis du fjerner det igen, men almindelige vægge, døre, reoler, vinduer og andre faste overflader tager ikke skade af at få monteret wallstickers og senere få dem fjernet igen. Sæt ikke wallstickers på en nymalet overflade, så vil malingen gå af, når du fjerner klistermærket. 

Er du i tvivl, så prøv evt. med et lille stykke klisterbånd inden montage – hvis det kan tages af igen uden skade, kan du med ro i sindet sætte wallstickers på. Giv kedelige møbler liv med wallstickers eller lav jeres eget mønstrede tapet med forskellige wallstickers på en væg i børneværelset. Kun fantasien og pladsen sætter grænser. 

More articles