Overvejer du en tilbygning?

30 August 2021 Steffen Hansen

Er du ved at løbe tør for børneværelser og overvejer du en tilbygning? Inden du beslutter dig for at kaste en masse penge efter en tilbygning til dit nuværende hus, bør du overveje nogle andre, og billigere mulighed, som f.eks. skillevægge, der kan lave flere mindre rum ud af et større rum. Fordelen ved dette er, at det ikke tager lige så lang tid som en tilbygning, og at det ikke koster lige så meget. Er du interesseret i at vide mere, så er denne artikel for dig.

Overvejer du en tilbygning til dit nuværende hus?

Hvis du har økonomien og tiden til det, så er en tilbygning til dit nuværende hus en god idé. Det vil dog tage en del tid, og muligvis betyde at i skal rydde stuen og rykke sammen i et mindre værelse, mens byggeriet står på. I skal også være klar på at håndværkere har en tendens til at larme, men igen, hvis i har økonomien til det, og har mere brug for ekstra kvadratmeter, end har for ekstra værelser, så er en tilbygning en god idé.

Lav flere værelser

Hvis det bare drejer sig om at få lavet et ekstra værelse, til lillebror eller lillesøster, så kan det være en god idé at benytte sig af skillevægselementer. Hvis man f.eks. har en rigtig stor stue, så kan man inddrage et par nogle kvadratmeter her, eller hvis man f.eks. har en stor første sal med et fællesrum, kan man udnytte noget af pladsen her. 

Find et firma der kan løse opgaven

At montere skillevægselementer eller bygge en tilbygning, er ikke noget man bare lige gør. Der skal man hyre et entreprenør firma som kan gøre det for dig. Du finder nemt et kompetent firma der kan løse opgaven, ved at foretage en Google søgning, eller ved at spørge rundt i dit netværk.

More articles