Minimer risikoen for indbrud og hærværk med videoovervågning

22 November 2019 Astrid Pedersen

editorial

Er din butik eller dit værksted beliggende i et område, hvor risikoen for hærværk, indbrud og anden kriminalitet er høj? Har du ofte oplevet at komme på arbejde til knuste ruder, en overmalet facade – eller måske endda en forretning, som har været udsat for indbrud? Og oplever du som butiksejer, at der ofte forsvinder ting og sager fra hylder og stativer, uden at du kan gøre noget ved det? Så er videoovervågning helt sikker løsningen for dig.

Hvorfor skal jeg opsætte videoovervågning?

Videoovervågning er en både billig og praktisk løsning for dig, som har en mindre butik eller forretning. I kombination med et alarm system og vægtertjeneste samt eventuelt et vindues gitter, er videoovervågning blandt de mest effektive metoder til forebyggelse af indbrud og hærværk.

Hvis du opsætter kameraer til videoovervågning uden for din forretning, vil optagelser kunne hjælpe politiet med at opspore hærværksmænd eller indbrudstyve. Sørger du for at lade din videoovervågning være synlig – og samtidig skilter med den via mærkning – vil du kunne afskrække mange vandaler og tyveknægte. Disse vil højst sandsynligt undlade at gennemføre deres forehavende ved udsigten til at havne på ”skjult kamera”.

Videoovervågning til forebyggelse af tyveri

Samtidig kan du vælge at lade de indendørs arealer overvåge med kamera. På den måde kan du forhindre butikstyveri. Foruden den afskrækkende effekt, vil optagelser fra videoovervågning kunne anvendes af såvel politi som forsikrings selskab i forbindelse med opklaring og erstatnings udmåling.

Hvor finder jeg de bedste kameraer til videoovervågning?

Hvis du leder efter billig videoovervågning i høj kvalitet, kan du med fordel tjekke dkkamera.dk. Hos dkkamera.dk finder du et bredt og velassorteret udvalg af udstyr til videoovervågning. Når du køber videoovervågning hos dkkamera.dk, er du sikker på, at alt nødvendigt tilbehør følger med, så du nemt selv kan montere din videoovervågning. Se hele udvalget på dkkamera.dk

More articles