Maling af badekar kan forøge værdien af din bolig

28 June 2019 Astrid Pedersen
Maling af badekar kan forøge værdien af din bolig

Når potentielle boligkøbere går på jagt efter drømmehuset eller den perfekte lejlighed, er det gerne med en vis portion kriterier på ønskelisten. En af de features, som er blevet særdeles populære blandt boligkøbere anno 2019, er et badeværelse med et rummeligt badekar. Med et badekar kan man nemlig skabe sin helt egen hjemmespa – og dette er i høj kurs blandt især fuldtids arbejdende familier, som måske hverken har tid eller råd til på jævnlig basis at forkæle sig selv med en tur i spa eller et ophold på et luksus hotel.

Et badekar kan danne de perfekte rammer om en spa oplevelse i hjemlige omgivelser – og til en brøkdel af den pris, en tur på en wellness klinik koster. Det er blot et spørgsmål om at fylde badekarret op med vand, tilsætte duft i form af urter, salt eller olie, og så bare nyde afslapningen og forkælelsen af alle sanser.

Bevar dit gamle badekar – det betaler sig

Hvis dit hjem således er i besiddelse af et badeværelse med eget badekar, bør du værne om dette – især hvis du på et tidspunkt overvejer at sælge boligen. Selvom du ikke selv er det store luksusdyr, og ikke finder tanken om lange karbade i duftlysenes skær særligt tillokkende, er der masser af potentielle købere derude, som går målrettet efter en bolig med badekar. Så er dit gamle badekar intakt bortset fra nogle overfladiske småskrammer, ridser og andre skønhedspletter, bør du få det sat i stand. Dette kan gøres ved en såkaldt re-emaljering, eller maling af badekar, som det også kaldes.

Få et godt tilbud på maling af badekar

En dygtig og erfaren håndværker kan på få timer give dit gamle badekar nyt liv og få det til at stråle som var det ganske nyt. Du kan få et gratis og uforpligtende tilbud på badekarsmaler.dk

More articles