Maler på Amager; vær ikke nærig med malingen

16 December 2020 Camilla Skøtt

editorial

Kan du ikke forstå, hvorfor der bliver ved med at komme helligdage, når du maler? Det skyldes sandsynligvis, at du er lidt for nærig med mængden af maling, fortæller professionel maler på Amager.

Undrer du dig over, hvorfor den søde ekspedient i farvehandlen siger, at du skal bruge SÅ meget maling til at male X antal kvadratmeter i dit hjem? Lyder du fuldstændig hen i vejret i dine ører? Mener du, at du kan gøre det bedre og få malingen til at række længere? Ja, så er det nok derfor, du oplever, at der er helligdage på væggen, når du er færdig.

Tro på anbefalingerne

Vi har talt med en maler på Amager, der fortæller, at mange kunder oplever maling som værende dyrt. Og ja, det er en omkostningstung affære at male hele hjemmet, men det nytter ganske enkelt ikke at spare på malingen. Det eneste du opnår, er helligdage, og hvis de er på din væg, bliver den ikke flot – og så skal du alligevel male om (og derved bruger du sikkert mere maling en først tiltænkt).

Kort og godt kan du lige så godt stole på anbefalingerne – der er en grund til, at de er lavet.

En anden ting du med fordel kan gøre, hvis du vil undgå at købe for meget maling, er at købe en god kvalitet. Vi ved godt, at det bliver dyrere i første omgang, men faktisk rækker den gode maling som regel længere, ligesom den er lettere at arbejde med. Resultater er, at du får en flot og ensartet væg, og du slipper for at male over alt for mange gange.

Orker du bare slet ikke at male – eller er du træt af at bruge tid på arbejdet for efterfølgende at se helligdag på helligdag? Så kan du i stedet overlade arbejdet til en professionel maler.

More articles