Maler på Amager – derfor skal du få professionel hjælp

15 December 2020 Camilla Skøtt

editorial

Er du netop flyttet ind i din nye bolig, og trænger væggene til en kærlig opdatering, inden du kan begynde at indrette dig? Eller har du bare boet så længe samme sted, at tiden er inde til at friske boligen op med ny maling? Vi har talt med en maler på Amager, der fortæller, hvorfor det er en god idé at få professionel hjælp til malerarbejdet.

Det der med maling og pensel, det er da ikke så svært, vel? Det kan hvem som helst vel klare? Der er da ingen grund til at kaste penge efter en professionel maler? Eller hvad?

Spørger du maleren selv, så er der faktisk al mulig god grund til at bruge penge på at få hjælp – selvom det udadtil er et forholdsvis enkelt stykke arbejde, så er der flere ting, der kan gå galt. Og noget der ER spild af tid, er at male selv først og derefter tilkalde hjælp til at få rettet op på skaderne.

Dæk godt af og undgå helligdage

Der er grundlæggende to ting, der er helt essentielle, når du skal male derhjemme – og som den professionelle maler har fuldstændig styr på – nemlig afdækning og helligdage.

Når der skal dækkes af, skal du være grundig, hvis du vil undgå at have pletter her og der på både gulve, møbler, kontakter og paneler, og det er faktisk mere omfattende end som så. Og helt klart lettest, hvis du har de rette materialer til rådighed.

Når det kommer til selve malerarbejdet, skal du for alt i verden undgå helligdage. Ved du ikke, hvad det er? Det er, når du kan se spor eller linjer efter malerrullen på væggen, så det ser ud til, at der er malet lag på lag. Det kræver både den rette teknik og den rette maling at undgå det – og det har maleren.

More articles