Lav nem aftensmad med en billig måltidskasse

04 May 2022 Astrid Pedersen

editorial

Skal aftensmaden laves nemt og hurtigt? Så bestil en måltidskasse.

Hvad er der i en måltidskasse?

En måltidskasse vil typisk indeholde samtlige ingredienser og råvarer som skal bruge i forbindelse med tilberedning af familiens aftensmåltider tre til fire dage i løbet af en uge. Når du bestiller en måltidskasse angiver du samtidig antallet af kuverter.

Så vil du modtage en kasse indeholdende ingredienser og tilbehør i nøje afstemte mængder således at der kun er lige præcis hvad du skal bruge for at kokkerere til to eller flere personer. Det betyder at du undgår madspild – og at familien slipper for at skulle spise samme ret flere dage i streg.

Vælg Kokkens Hverdagsmad – for den nemme og hurtige madlavning

Meget af indholdet i en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad vil der ud over være fremstillet på forhånd. Dette gælder eksempelvis saucer og dressinger.

image

Du slipper for at skulle bruge tid på at røre disse op fra bunden. Samtidig vil eksempelvis frikadeller, krebinetter, frikadeller, kødboller eller hakkebøffer være formet når du får kassen, så disse er klar til at komme direkte på panden eller i ovnen.

Det vil sige at du sparer ekstra og særligt megen tid i køkkenet når du laver mad fra en af Kokkens Hverdagsmads måltidskasser. Ud over den tid og det besvær du sparer på indkøb i forbindelse med din daglige madlavning kan du regne med kun at skulle bruge højst tre kvarter på at tilberede familiens aftensmåltid når du vælger en Kokkens Hverdagsmad måltidskasse.

Uanset om du vælger den populære kasse Kokkens Familiekasse eller det vegetariske alternativ Kokkens Grønne Kasse får du således rigtig mange fordele i form af minimalt madspild og masser af tid sparet. Og da det er nemt at lave mad fra en Kokkens Hverdagsmad måltidskasse kan du med stor fordel invitere familiens ældre børn med i køkkenet.

Bestil din måltidskasse på https://www.kokkenshverdagsmad.dk/.

More articles