Lær at anvende mundbind korrekt

06 August 2020 Astrid Pedersen
image

editorial

Er du i disse dage på jagt efter mundbind til privat brug, og finder du hylderne hos såvel apoteker som materialisten gabende tomme? Så kan du med fordel købe dine mundbind online – læs mere her:

Hvornår bør jeg anvende mundbind?

Når du er forkølet eller har influenza, eller lider af en anden form for luftvejsinfektion – for eksempel streptokokker i halsen eller en alvorlig lungebetændelse – bør du i videst muligt omfang beskytte andre mennesker mod smitte. Hvis du er nødt til at bevæge dig ud i det offentlige rum under og umiddelbart efter din sygdom, er det således en god idé at anvende personlige værnemidler.

Du smitter i flere dage efter at dine sygdoms symptomer har lagt sig – og derfor bør du skærme omverdenen mod smitte ved hjælp af et mundbind. Ved at anvende mundbind til engangs brug kan du effektivt sætte en stopper for den spredning af vira eller bakterier, der forekommer når du nyser eller hoster. Disse mikroorganismer spreder sig nemlig ved hjælp af den sky af mikroskopiske dråber, som opstår når spyt slynges ud fra din næse og fra dit svælg i anledning af et nys eller et host.

3 lags mundbind i høj kvalitet bremser denne sky og filtrerer mikroorganismerne fra, så omgivelserne skånes optimalt. Og samtidig signalerer du ved at iføre dig et mundbind at du er syg, at du udviser hensyn, og at andre mennesker bør holde en vis afstand.

Hvor kan jeg købe engangs mundbind online?

Leder du efter en online shop, hvori de smarte og lette engangs mundbind forhandles, kan du med fordel vælge Testsmart. Hos Testsmart finder du 3 lags mundbind i højeste kvalitet – CE mærket efter EN 14683:2019 standarden til brug i medicinske sammenhænge.

Du kan læse meget mere om mundbind, og købe 3 lags engangs mundbind online, på Testsmart.dk

More articles