Lad ikke generaliseret angst styre dit liv

17 October 2019 Astrid Pedersen

editorial

Når et menneske lider af angst i svær grad, er det ikke blot et spørgsmål om at være lidt bekymret i ny og næ. Angst æder sjæle op, siger et gammelt ordsprog – og dette gør sig i særdeleshed gældende for en af de mere udbredte angst lidelser, nemlig generaliseret angst.

Hvordan behandles generaliseret angst?

Hvis du oplever, at dine bekymringer og det evige tankemylder er ved at tage magten fra dig, giver det god mening at opsøge en angst specialist. Der er nemlig en overvejende sandsynlighed for, at din angst er ved at udvikle sig til et niveau, hvor den begynder at blive direkte hæmmende for din dagligdag, og for din gennemførelse af de gøremål, som hører til en normal tilværelse. Når tvangstankerne pludselig fylder det hele, kan det nemlig være svært at fokusere på pligter og på arbejdsopgaver – og måske endda at komme ud af døren af bare frygt for hvad der kan tilstøde dig i møder med verden udenfor (eller hvad der kan opstå af katastrofer i hjemmet under dit fravær).

En angst specialist, for eksempel en psykoterapeut med ekspertise inden for angst og angst behandling, kan hjælpe dig med at finde de ressourcer, som skal til for at overkomme angsten. Når du overlader behandling af angst til en dygtig angst ekspert, som selv har haft angsten inde på livet, vil du være garanteret en på én og samme tid empatisk og professionel behandling.

En sådan behandler finder du i psykoterapeut Kim Liljehult, som selv har lidt af angst i mange år, og derfor dedikeret sit professionelle virke som angst ekspert til at hjælpe andre mennesker med at håndtere deres angst. Du lærer gennem terapeutiske metoder din angst at kende, således at den ikke længere kan kontrollere din tilværelse. Kim Liljehult har en høj succes rate og et særdeles godt renommé inden for behandling af angst.

Du kan læse mere om generaliseret angst og behandling heraf på https://www.angstekspert.dk/generaliseret-angst/ 

More articles