Lad en professionel fagperson male dit gamle badekar

20 October 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er emaljen på indersiden af dit gamle badekar krakeleret og misfarvet? Så har du sikkert ikke lyst til at tage karbad i det. Måske har du overvejet at smide badekarret ud. Men her bør du i stedet overveje maling af badekar.

Hvorfor lade det gamle badekar male?

Måske tænker du at renovering af badekar lyder som unødigt meget besvær, og at det er lettere bare at skrotte det gamle badekar. Men her skal du tænke på at der faktisk er temmelig meget arbejde forbundet med at skifte badekarret ud.

Uanset om du ønsker et nyt badekar, eller om du gerne vil erstatte det gamle badekar med en moderne bruseniche, vil du skulle bruge lang tid, mange kræfter, og en del penge på projektet.

Du skal først bryde soklen omkring badekarret ned, hvorpå dette skal bortskaffes på reglementeret vis. Alene denne opgave kan vise sig temmelig krævende hvis du ikke har en bil med anhænger, eller bor i en etage ejendom.

Du skal ud og indkøbe et nyt badekar – og et sådant er ikke helt billigt. Dernæst skal soklen mures op på ny. Og skal der installeres bruseniche vil du med stor sandsynlighed få brug for en autoriseret VVS installatør idet afløbet skal flyttes.

Vælger du i stedet en løsning som indebærer maling af badekar skal du blot have fat på en dygtig badekarsmaler. I løbet af fire timer vil en badekarsmaler kunne få det gamle badekar til at stå som nyt. Allerede efter et døgn vil dit badekar atter kunne danne rammen om dine hyggelige hjemmespa aftener. Og då koster maling af badekar kun en brøkdel af prisen for en udskiftning af samme.

Hvem kan male mit gamle og slidte badekar?

Bor du i København kan du få hjælp til maling af badekar hos Emaljespecialisten. Få mere information på Emaljespecialisten.dk.

More articles