Kom hurtigt i job igen med et buskørekort

19 November 2021 Emilie Jacobsen
image

editorial

Har du mistet dit arbejde, kan det være, at du ser på, om du skal skifte branche. Det kan være, at du gerne vil ind i en anden branche, hvor der er en langt højere grad af jobsikkerhed. Det er jo rart for dig, at du ved, at du ikke bare mister jobbet fra den ene dag til den anden, fordi der sker nogle ændringer i branchen. 

For at kunne foretage et skifte til en anden branche kan det være nødvendigt for dig, at du erhverver dig nogle nye evner. De kan gøre, at du i løbet af kort tid vil kunne få et job i branchen. Det kan for eksempel være, hvis du tager et bus kørekort. Det giver dig mulighed for at køre bus i den offentlige trafik eller for eksempel køre med turister, pensionister eller børnehavebørn. Der er altså mange muligheder med sådan et kort. 

Bor du i Syd- eller Sønderjylland, kan du for eksempel tage et buskørekort hos  EUC Syd. De har en række forskellige former for efteruddannelser, og du vil derfor nemt kunne finde den helt rette for dig. Udover buskørekort kan du for eksempel også lære, hvordan du kan køre med truck, og hvordan du kan styre en kran. 

image

Hvad koster det at tage et buskørekort? 

Prisen på et buskørekort afhænger af, om du har en uddannelse eller ej. Hvis du er ufaglært eller faglært, vil du nemlig kunne tage kørekortet til 120 kroner per kursusdag. Det vil altså i høj grad være noget, der er mulighed for, selvom du ikke har et arbejde i øjeblikket. Har du et arbejde, men vil gerne skifte branche, vil det være endnu nemmere for dig at finde pengene. 

Hvis du har en videregående uddannelse, skal du regne med at betale noget mere for et buskørekort. Med den høje jobsikkerhed, der er i jobbet, er det dog meget muligt, at det vil kunne betale sig for dig. 

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://b2bblogg.se/

https://bizzbloggar.se/

https://b2bnewz.se/

https://b2bnytt.se/

https://biz2biz.se/

https://bizbiz.se/

https://biztips.se/

https://business-bloggen.se/

https://handelsbloggen.se/

https://svensk-b2b.se/

https://svenska-verksamheter.se/

https://verksamhetsbloggen.se/

More articles