Kom godt i mål med din ståltrappe

07 March 2020 Cecilie Mortensen

editorial

Hvis du står overfor at skulle have lavet en ny ståltrappe, så er der særligt én fagperson, du skal have fat i. Den fagperson er en smed. Og selvom man måske ikke tænker, at ståltrapper er noget, som er særligt dekorativt eller noget, som er æstetisk flot inde, så er der måske flere muligheder, end du tror. 

Hvilke forskellige ståltrapper findes der? 

Nogle af de ståltrapper, som kan laves indendørs er bl.a halvsvingstrapper, kvarttrapper, spindeltrapper, vindeltrapper og sideløbstrapper. 

Selvom navnene måske ikke vækker genklang, så kan du måske helt sikkert genkalde dig nogle af disse typer, hvis du tænker på mange kontormiljøer eller kontorfællesskaber, hvor der er en trappe, som forbinder de forskellige sale. Her findes der gode løsninger, hvor ståltrappen ikke skiller sig synligt ud fra resten af den stil, som er på kontoret. For hvorfor ikke få lavet en trappe, som også passer ind i det miljø, hvor den skal være. Det er trods alt sjældent, at man investerer i en trappe. 

For at komme i mål på denne måde, så er det et must, at man får beskrevet sine ønsker og behov til en smed. En smed il nemlig kunne guide og rådgive dig til, hvordan du bedst kommer i mål. De gælder naturligvis også, hvis du har ønsker om at lave en udendørstrappe. Det kan derfor også være en ié, at du kigger efter et smedefirma, som tager sig til at lytte din dine ønsker, og ikke mindst give dig rådgivning omkring de løsninger, der kan laves. På den måde er man nemlig bedst klædt på til at komme i mål, som man ønsker det. 

Desuden skal man også huske på, at smeden også kan hjælpe med selve monteringen af trappen. Du kan derfor samle alt arbejdet hos den samme fagperson, hvilket kan være ekstra rart. 

 

More articles