Køb et armbånd til en du elsker

20 May 2020 Lotte Hindsberg

editorial

Et af de måske mest oversete smykker er armbåndet, hvis man skal give en gave. Alle kender til ringe, øreringe og halskæder men et armbånd? Hvilke er sjovt for de fleste kvinder rent faktisk allerede går med armbånd.

Et armbånd har flere fordele. Nogle armbånd kommer så man kan købe ekstra vedhæng til f.eks. ved særlige lejligheder. Fungere lidt på samme måde som en alliancering. En af de andre store fordele ved et armbånd er, at det kommer i alle former lige fra en enkel snor til et stort og tykt diamantbesat armbånd og så alle dem midt i mellem. Det er et smykke der kan bruges til dagligdag men også til fest. Ofte er det et smykke der kan pifte en halvkedelig kjole op, så den ligner en halv million. Du kan finde flere eksempler på armbånd her https://caratdiamanter.dk/smykker/armband.

Et smukt diamantarmbånd

Hvis man syntes at man allerede har givet kvinden i sit liv en ring og et par øreringe kan man overveje at købe et smukt armbånd evt. med diamanter der fuldender sættet på smukkeste vis. Det kan både være et enkelt sølvarmbånd med en enkel sten til et med flere diamanter i. Alt efter smag og pengepung. 

Hvor stammer stenene der bruges til smykker fra

Mange af de stene der i dag bruges til de smykker, der sælges i Danmark som andre steder i verden stammer ofte fra Afrika eller Sri Lanka. Afrika er trods forbud med at sælge diamanter, der stammer fra krig og konfliktområder storleverandør af diamanter. Det er især det sydlige Afrika diamanterne kommer fra. 

Sri Lanka er for almindelige mennesker ikke kendt for at sælge ædelstene, hvilke er en skam da de er leveringsdygtige i stort set alle former for ædelstene, på nær diamanter. Fra safirer i flere farver til mere billige som ametyster, akvamarin og mådesten.

More articles