Kan din forsikring dække en gulvafslibning?

20 July 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Når man blandt andet kontakter https://gulvkanonen.dk/ for at få udført en gulvafslibning, så er det som regel, fordi man gerne vil have forskønnet ens trægulv, så det kommer til at se pænt ud igen.

Et trægulv kræver jo vedligeholdelse, og nogle gange kan det føles lidt mere omfangsrigt, end hvad man oplever med andre gulvtyper såsom klinker, mursten, beton og så videre.

Men til gengæld er der bare noget fantastisk ved sådan et trægulv, når man kigger på det, og man ved, det er ægte og originale planker, som man har lagt ud her som ens trægulv – det er bare autentisk og har en stor historie bag sig at blive brugt som gulvbelægning.

Så man vil jo gerne gøre en del for, at det trægulv holder sig ved lige, og det er mere bare end at holde det rent, for selv de flotteste trægulve bliver slidt; og selvom de måske ikke bliver brugt så aktivt, så kan selv inaktivitet gøre, at det bliver grimt at glo på, som man ikke bare kan vaske væk.

Derfor har man nok også en fast aftale med fagfolk til at komme og ordne det trægulv for en.

Forsikringen kan måske nogle gange hjælpe dig med den gulvafslibning

Sådan en aftale er jo ikke noget, som der kommer bag på en, da det er en gennemgående aftale, man selv har været med til at indgå.

Derfor kan man nok næppe forvente, at ens forsikring vil hjælpe med at dække den behandling, om det så er en forsikring på det specifikke gulv eller en overordnet forsikring.

Men det kan jo ske, at der sker uheld med gulvet, som man ikke selv har været skyld i, hvor man skal bruge en akut eller ekstra gulvafslibning.

Her kan det så være, at forsikringen vil hjælpe en, men det kommer nok helt an på ens forsikringsselskab.

More articles