Hvorfor skal jeg bruge mascara?

13 November 2020 Astrid Pedersen

editorial

Måske tænker du, at det er penge ud af vinduet at investere i mascara. Især hvis dine øjenvipper er så sparsomme at de dårligt kan anes. Men netop de knap så fyldige øjenvipper kan opnå en større volumen ved hjælp af en effektiv mascara.

Der findes faktisk mascara varianter som er særligt designet til at gøre vipperne både længere, tættere og mere voluminøse. Så du har faktisk alt at vinde ved at anvende en god mascara.

Har du i forvejen flotte, lange og fyldige øjenvipper kan du bruge en mascara til at understrege og fremhæve disse. Du kan for eksempel vælge en mascara i en anden farve end sort, som giver et helt særligt udtryk og føjer en ny dimension til din makeup. Prøv for eksempel en flot blå mascara hvis du har lyse blå eller grønne øjne – så vil du virkelig kunne tiltrække opmærksomhed til dine øjenomgivelser.

Hvilken mascara skal jeg vælge?

Du bør se dig godt for når du vælger mascara. Ønsker du at kunne bruge din mascara udendørs bør du vælge en vandfast variant som ikke løber ud og efterlader sorte striber på dine kinder, hvis det regner. Visse former for vandfast mascara kan du endog have på i svømmehallen.

Du bør dog vare dig for vandfast mascara hvis du bruger kontaktlinser. Og har du tendens til at udvikle allergi bør du vælge en mascara som er baseret på naturlige ingredienser og indeholder så få kunstige tilsætnings stoffer – for eksempel parfumer og parabener – som muligt.

Du kan med fordel vælge en mascara som er særligt designet til at give flotte, buede vipper, hvis du i forvejen har vipper af en vis længde. En mascara med en cremet konsistens og en særlig buet børste er ideel til dette formål. Læs mere, og find din perfekte mascara, på sephora.dk

More articles