Hvilket jagtudstyr skal du købe til efteråret?

24 February 2021 Sara Mortensen

editorial

Ved du allerede nu, at du skal på jagt til efteråret? Er du i tvivl om, hvad du skal anskaffe dig af jagtudstyr til sæsonen? Læs med her og bliv klogere på, hvad du med fordel skal få købt til den mere regnfulde årstid. 

Når efteråret nærmer sig i Danmark, så bliver vejret både vådt, koldt og blæsende. Det er en meget utilregnelig årstid, hvor man aldrig helt kan have de store forventninger til vejrforholdene. Derfor er det en god idé, at være godt forberedt på forhånd. 

Der findes meget jagtudstyr på markedet til efterår- og vintermånederne. Det gælder bare om at få købt det i god tid, så man ikke står og mangler noget vigtigt udstyr lige inden jagten bliver skudt i gang. Jo bedre forberedt man er, jo mere en god oplevelse får man. 

Invester i et par gode gummistøvler eller waders

Fordi at efteråret ofte er noget vådt, så kan du med fordel skifte støvlerne ud med et par gode gummistøvler eller waders. Waders er bukser og sko kombineret, så du med garanti kan holde vand og mudder ude. 

Mange steder kan du også købe lange gummistøvler i fantastisk kvalitet, så der ikke er noget vand, der vil kunne trænge igennem.

Det vigtigste på en jagt, er at man ikke bliver kold og våd. Hvis først man bliver våd, så kommer man til at fryse, og ikke mindst få det ubehageligt, og det vil ødelægge jagten. 

En god jakke hører under kategorien jagtudstyr

Du skal kunne modstå både blæst og regn på efterårsjagten. Derfor skal du finde dig en god jakke, som kan lidt mere end den jakke, du bruger om foråret og sommeren. 

Den skal være åndbar, slidstærk samt vind- og vandafvisende. Selv den værste byge skal du kunne holde dig tør i. Det nytter ikke noget, at komme afsted på jagt med for lidt tøj på. Det vil ødelægge alle chancer for, at få en god jagt.

Du kan også vælge at køre med flere lag. Der findes meget langt undertøj og gode veste, som du kan have under din jakke, hvis du ønsker endnu mere varme.

More articles