Hvilken havetype er du? Få skabt den rette have til dig

27 September 2021 Emilie Jacobsen

Vil du omlægge din have, eller skal du etablere en ny have, er det selvfølgelig vigtigt, at du får skabt en have, der passer til dig og til dine behov. Det er med til at gøre, at du får en have, der passer til den mængde arbejde, som du vil lægge i den, og hvordan du gerne vil bruge den. 

Når du skal anlægge en have, er det derfor en god ide, at du ser på, hvilken havetype du er. Er du sådan en, der vil lave mindst muligt, har du ikke noget imod nogle former for havearbejde, mens du ikke bryder dig om andre, eller er du bare klar på at lave så meget havearbejde som muligt? 

For at få skabt en have, der passer til dit ambitionsniveau, bør du kontakte et firma som www.stecksfliserens.dk. De kan hjælpe dig med at anlægge en ny have, lige som de også kan hjælpe med renovering af en eksisterende have. Får du brug for hjælp til at passe din have, efter den er blevet etableret, kan du også sagtens kontakte dem. De kan for eksempel stå for at slå græsset, klippe hækken og beskære buske og træer. 

Er en græsplæne nem eller svær? 

Mange tror, at en stor græsplæne er en meget nem måde at have have på. Men husk på, at en græsplæne jo skal slås en gang om ugen for at være pæn. Der ligger altså flere timers havearbejde lige der, for at du kan have en pæn græsplæne. 

Har du ikke mod på at udføre havearbejde ugentligt, kan det hjælpe dig, at du for eksempel planter buske eller har nemme blomster i et bed. Dermed kan du få en have, der ikke kræver så meget pasning af dig, samtidig med at du stadig har en smuk og levende have at se på. 

More articles