Husblog guider dig til det perfekte make-over rum

05 January 2021 Johanne Hansen

editorial

Hvad ville du være, da du var lille?

Nogle ville måske være politimand, nogle ville måske være sygerplejerske, og nogle ville måske være noget helt helt tredje. Uanset hvad var ens drømme store, dengang man var lille. For nogle gik drømmene måske i opfyldelse, og for nogle måtte drømmene droppes igen. Uanset hvad kan man altid genoptage sine drømme. 

Men hvordan gør man så lige det? Hvordan genoptager man lige en gammel drøm, som man troede aldrig skulle gå i opfyldelse igen? Det er spørgsmålet. I nogle tilfælde kunne du starte med at bygge et rum, der kunne hjælpe drømmene lidt på vej. Tag eventuelt udgangspunkt i en husblog eller læs med her.

En make-over giver nye muligheder 

En ren make-over med brugbare nye materialer, kan måske få dit sind tilbage på rette spor. Med nye materialer menes nye møbler, nyt tapet, ny farve på væggene eller en hel omrokering af hvordan tingene plejede at stå.

Selvom man får ny seng eller sofa, behøves den nemlig ikke at stå det samme sted som den gamle. En omrokering kan skabe et nyt pust i selv det ældste og kedeligste rum. 

Når det er gjort, skal du bestemme dig for, hvad du vil bruge rummet til. For eksempel kan drømmene om at blive politibetjent blive opfyldt af skydeskiver, boksepuder og lignende, som får dig til at mindes om en træningscamp af en art. Selvfølgelig med lovlige remedier. 

Drømte du om at være make-up artist? Jamen så udfør dine drømme ved at lav et hjørne til spejlene, lav et hjørne til øjenskyggen og så videre, og så videre. Sørg for at lav små stationer, der kan opfylde de behov, som dine kunder kan omrokere rundt på. 

Dine kunder kan være din familie – en oplagt mulighed for familietid, hvor du får lov til at nusse om dine kære, som du elsker højt. Hvis de selvfølgelig giver dig lov – måske din datter er lidt mere villig… 

More articles