Husblog.dk guider dig til den rigtige gulvafslibning

05 January 2021 Johanne Hansen

editorial

Gulvafslibning i alle afskygninger

En god omgang gulvafslibning kan for nogle lyde som noget, man måske bare lige gør. Men sådan er det slet ikke – tværtimod. Det handler om at tjekke hele området for folk, der tilbyder gulvafslibning, før du takker ja til et tilbud.

Og der er tonsvis af ting du skal være opmærksom på, før du takker “ja tak” til det endelig tilbud. Husblog.dk giver dig en masse gode bud på hvad det for eksempel kunne være og i nedenstående er nogle af de vigtige pointer udpenslet. 

Ting at have in mente

Word of mouth er altid en god ting at have i bagtankerne, hvilket vil sige, hvad andre fortæller om deres oplevelser med gulvafslibningen – det vil sige på godt og gammeldags dansk: anbefalinger.

I dette tilfælde er det dog vigtigt ikke kun at efterspørge anbefalinger, men også at være kritiske overfor dem. Spørg selvfølgelig familie og venner om anbefalinger eller oplevelser med firmaet, du har udset dig, og du vil formegentlig få et ægte svar.

Det er derimod anbefalinger på internettet, du skal være kritiske overfor – de mest positive er for det meste nemlig valgt ud af firmaet til at lægge i toppen, og derfor bør du selvfølgelig har dette for øje, når du surfer internettet igennem. Overvej derimod trustpilot.dk, som giver et fyldestgørende billede af virksomheden, da de ikke her kan gå ind og sortere i anmeldelserne – altså en god og valid tredjepartsvurdering.

Sidst men ikke mindst er det en god idé at efterspørge et uforpligtende tilbud. Også selvom at de ikke annoncerer med det på deres hjemmeside, kan de for det meste godt give dig et på den gulvafslibning, du eftersøger.

Derefter kan du sammenligne tilbudet med andre tilbud, og dermed danne dig et indtryk af, hvor du skal havne henne. Husk dog at det billigste ikke altid er det bedste, og at det dyreste omvendt ikke altid er det bedste. 

More articles