Hurtig og nem installering af robotplæneklipper

17 February 2021 Lotte Hindsberg

editorial

For at en robotplæneklipper ved, hvor den skal køre, og hvilke områder der skal klippes og lige så vigtigt, hvilke der ikke skal, skal der sættes kabler ned. Kablerne fortæller robotplæneklipperen hvor den skal køre.

Kablerne kan du selv sætte ned, men du kan også bestille, samtidig med at du køber robotplæneklipper professionelle til at sætte kanterne ned. Det betyder at du hurtigt og nemt kan komme igang med at få klippet græsset. Du kan læse mere her https://kabelnedlaegning.dk/installation-af-robotplaeneklipper/.

Nyd stilheden og dine naboers arbejde

En robotplæneklipper er stort set lydløs og oplades via solceller, det betyder at du kan sidde på terrassen og se at din græsplæne bliver slået. Du kan også sidde og nyde at se dine naboer slide i det samtidig. Det er da også værd at tage med især en solbeskinnet lørdag eftermiddag. 

Selvom robotplæneklipperen er designet til at kunne klippe kanterne, kan det være nødvendigt at gå dem igennem fra tid til anden. De fleste plæneklippere kan klare en helt almindelig have, men hvis du har en ekstra stor have eller hvis den er meget kuperet, kan det være nødvendigt at købe en ekstra kraftig en af slagsen. 

Inden at en robotplæneklipper kan komme igang med at slå din græsplæne skal den installeres. Der skal sættes kanter ned og en oplader skal på plads, så robotplæneklipperen kan blive ladet op igen. Der følger en personlig kode med, som gør det uinteressant for tyve at stjæle robotplæneklipperen og den kan uden problemer stå udenfor. Det betyder også at den kan slå græsset, hvornår det passer dig og du behøver ikke være hjemme imens.

Du kan også selv indstille plæneklipperen til hvor ofte du vil have klippet græsset. Nogle vælger at det skal gøres dagligt, andre at det er nok med at få den klippet et par gange om ugen.

More articles