Hotsone fuldender din massage

18 January 2021 Johanne Hansen

editorial

Hvad indeholder ordet massage?

For nogle skal der måske ikke meget til, før den perfekte massage er i hus. De fleste elsker nemlig bare at få en form for nusning eller trykken i nakken, ja så er den hjemme. Massage er nemlig dejligt næsten uanset hvad. 

Om du får massage på grund af muskelsmerter eller på grund af velvære og forkælelse til dig selv, er det i hvert fald en treatment uden lige, hvor du oftest går fra klinikken og føler dig udhvilet og i en slags zen med dig selv. 

I mange år er massage blevet anset som en luksus ting, men flere og flere forskellige løngrupper vælger at bruge penge på forkælelsesmetoden, fordi den giver så meget mere. 

Den giver aflslapning i en travl hverdag, et pusterum og mange, mange andre ting. Massage er derfor meget mere, end man lige går og tror, og det kan meget mere, end man lige tænker. 

Den perfekte massage

Men hvordan er så den perfekte massage? Ja, det er jo selvfølgelig også forskelligt afhængig af, hvem slutbrugeren er. 

Dog er det blevet mere og mere populært at bruge teknikken kaldet hotstone. Hotstone repræsenterer de sten, som man oftest ser liggende ovenpå klientens krop – og de er som ordet antyder rigtig, rigtig varme. 

Dét de varme sten kan, er, at de kan få blodcirkulationen igang på en måde, hvor kolde sten ikke kan give det samme. Generelt er varme under en massage godt, og det er også derfor, at der oftest er varme i de massagestole eller nakkemassager, der findes på markedet. 

De varmer nemlig musklerne op. En anden ting, der er gode ved hotstones, er, at de bliver ved med at være varme. Når du lægger dem på klientens krop, holder de på varmen, og massagen kan derfor være vedvarende varm og i længden føles bedre, end hvis den havde været uden hotstones.

More articles