Her er opskriften på en skøn cheesecake

23 February 2021 Cecilie Mortensen

editorial

Mangler du inspiration til at lave en kage? Så kan du med fordel læse med her, hvor vi kommer med en dejlig opskrift på, hvordan du kan lave en cheesecake. Du kan som udgangspunkt lave mange forskellige cheesecakes, hvorfor det i stor grad handler om, hvad du mest er til. I denne artikel hjælper vi dig med fremgangsmåden til at lave en traditionel cheesecake. 

Generelt er vi glade for kage i Danmark. Der er som altid en anledning til at nyde et stykke kage. Det kan være i forbindelse med en festlig lejlighed, når vi får gæster på besøg, eller hvis du vil overraske dine kollegaer med en lækker kage på arbejdet. 

Opskriften på en lækker cremet cheesecake

For at komme godt i mål med en traditionel og lækker cheesecake, skal du blandt andet bruge smør, digestive kiks, mascarpone, flødeost, piskefløde, vaniljestang, flormelis, citron, husblas og ribsgelé som pynt til sidst. 

Hvis du har en springform vil det være værd at foretrække, da det giver et flot resultat, når du skal lave en cheesecake. 

Først og fremmest skal du starte med at varme smør op i en gryde. Herefter tilsætter du knuste digestive kiks i. Det er vigtigt at du bruger lav varme. Dernæst tager du massen og hælder op i springformen. Sæt springformen på køl, hvor massen kan få lov at sætte sig. Det bliver bunden for den cremet cheesecake.

Hvordan kommer du i mål med at lave resten af cheesecaken?

Herefter skal du lave selve cheesecaken. Hvis ikke du har lavet det før, er det vigtigt at være opmærksom på mængderne og sammensætningen af de forskellige ingredienser. Alt efter hvor mange personer du skal lave kage til, kan du finde en god og lækker opskrift her hos https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/33200/cheesecake-fantastisk-skoen-og-cremet. Du kan naturligvis pifte den op med dit personlige præg, hvis du selv har præferencer til, hvad pynten skal være.

More articles