Guide til at bestille en dobbelt hoveddør

30 April 2022 Silje Hansen

En dobbelt hoveddør eller en dobbelt facadedør giver boligen et helt fantastisk præg. Det kan se enormt flot ud, hvis du vælger en dobbelt hoveddør som passer til resten af ejendommen. En normal hoveddør er f.eks. 95 cm. Ved at vælge en dobbelt hoveddør til din bolig, kan du få en bredde helt op til 210 cm. Det kan give ejendommen et imponerende udtryk, fordi det lægger op til en varm velkomst, når du får gæster på besøg. Dermed lægger man også mere mærke til dørene, når man ser på huset. Det kan derfor være med til at opgradere din bolig, så den fremstå mere eksklusiv eller charmerende. 

Hvilken dobbelt hoveddør skal du vælge?

Der er i dag mange gode bud at vælge mellem, når det kommer til en hoveddør. Det kan derfor være svært at vurdere, hvilken hoveddør du skal vælge. Derfor har vi lavet denne lille guide.

døre

Som noget af det første, skal du måle op, hvor stor døren må være alt i alt. Det er afgørende for at du kan se, hvad der kan lade sig gøre i forhold til de aktuelle mål.

Derefter skal du tage stilling til, hvilket materiale døren skal bestå af. Du kan f.eks. vælge rent træ, en kombination mellem alu og træ, eller du kan vælge plast. Hvis du f.eks. ønsker en løsning som holder i mange år, og kræver minimal vedligeholdelse, så skal du vælge kombinationen mellem alu og træ. 

Hvor kan du købe markedets bedste dobbelt hoveddøre?

Hvis du er i markedet for at finde en dobbelt hoveddør, kan vi hjælpe dig godt på vej. Her kan vi varmt anbefale dig at se på udvalget af dobbelt hoveddøre hos klarvinduer.no. De tilbyder endda 10 års garanti på alle deres løsninger. De hjælper også gerne med at måle op, hvis du ønsker hjælp til det.

More articles