Forvandl din bolig til et hjem

05 January 2021 Johanne Hansen
image

editorial

Hvordan forvandler du din bolig til dit hjem?

Når du får en ny bolig, kræver det indretning, tid og hygge at indrette den, så den i sidste ende bliver et hjem, som du kan være glad for. 

Om man vil det eller ej, tager det tid, men du kan altid hjælpe hjemmet lidt på vej. Det kan du gøre ved forskellige ting, som du også kan læse om lige her: https://husblog.dk/

Du kan også bare dykke ned i disse to tips og tricks lige her, som også giver dig et godt indblik i, hvad mulighederne er. 

1: Bestem dig for en specifik stil 

Når du vil gøre din bolig til dit hjem, kan det være en god idé at skifte til en gennemgående stil i hjemmet. Overvej om du ønsker den samme stil som tidligere, eller om du skal afprøve en ny. Uanset hvad, er en rød tråd ikke værst, da det skaber et overblik i hjemmet og ikke mindst en kreativ dynamik. 

2: Bestem dig for, hvilke ting der skal med fra det gamle hjem

Det er en god idé at have gjort op med dig selv, inden du flytter, hvilke ting du vil have med i dit nye hjem, og hvilke ting du ønsker skal blive hjemme. Det er nemlig upraktisk at have slæbt alle sine ting med i den bolig, for derefter at begynde at ryde op. 

Med andre ord: Spar tid og få de gamle ting med ind i det nye hjem fra start – og smid de ting ud, du ikke vil have med det samme. Når man flytter i ny bolig, er der nemlig gode muligheder for også at få smidt nogle af de ting ud, som du alligevel ikke bruger og der bare står og fylder. 

Eventuelt gør samfundet en tjeneste og smid det på genbrugen eller sælg det på DBA, så det får en ny ejer. 

More articles