Forskellige typer gulv til dit hjem

29 September 2021 Steffen Hansen

editorial

Står du og skal have lagt nyt gulv, men ved du ikke, hvilken type der passer bedst til dit hjem og dine behov? Hvis dit svar er ja, så frygt ej. Vi har lavet en liste med tre forskellige typer gulv, du kan samle inspiration fra. Hvis du vil vide mere om nogle af de forskellige typer gulve, så læs med her. 

Trægulv

En meget populær type gulv er trægulv. Trægulv ses i mange danske hjem. Trægulv kan både fås i planker, men kan også lægges i for eksempel sildebensmønster, hvilket også er en voksende trend i de danske hjem. Trægulv kan fås i mange farver, så hvad end du er til, om det er et mere lyst eller mørkt udtryk, så kan du næsten være helt sikker på, at kunne få trægulv der passer til. 

Vinylgulv

En anden type gulv, du kan bruge i dit hjem, er vinylgulv. Vinylgulv er lavet af plastik, så det er nemt at vedligehold, og er samtidig meget slidstærkt. Da vinylgulv, i modsætning til trægulv, er af plastik, så vil væske og andet snavs blot sætte sig på gulvets overflade, der derefter nemt kan tørres af. Du kan derfor uden bekymringer have vinylgulv i køkkenet. 

Linoleumsgulv

En tredje type gulv, der også er meget slidstærkt, er linoleumsgulv. Linoleumsgulv passer derfor godt i alle rum. Linoleumsgulv er en lidt mere blød type gulv, der ligesom vinylgulv, er rigtig let at rengøre. Linoleumsgulve kan også fås i lige den farve og det mønster du ønsker. 

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken type gulv du skal vælge til dit hjem, eller blot har andre spørgsmål, så kan du kontakte et gulvfirma nær dig. Du kan finde din nærmeste forhandler ved at søge på nettet. Hvis du for eksempel bor i Hillerød, så kan du søge på gulvfirma i Hillerød, og få et overblik over forhandlere i dit nærområde. 

More articles