Forbrugslån til de realiserede drømme eller uventede regninger

17 October 2021 Miranda Denise Rendboe

editorial

Hvad et forbrugslån kan gøre for dig 

Har du nogle drømme og ønsker, som skal gå i opfyldelse meget snart, men har du ikke pengene lige nu? Og ved du, at du på sigt vil have pengene, og at det ikke er et problem med tilbagebetaling, så længe der er en længere lunte?

Så kan det være, at det er et forbrugslån, du skal kigge på. Et forbrugslån kan bruges på huset, flere penge i hverdagen, en rejse, nyt køkkenet og meget andet. Ikanobank spørger ikke, hvad pengene skal bruges til, det mener de nemlig er din private sag. 

 

Hvordan kan sådan et lån se ud? 

Du kan låne mellem 15.000 og 300.000 kroner, lånet bliver den størrelse, som du har brug for og kan overskue at betale tibage. Banken spørger ikke efter værdi fra din side, så de er sikre på at få pengene igen, i stedet bruges der flere ressourcer på godkendelsesprocessen. Er du ikke sikker på, hvor meget der er realistisk at låne med henblik på tilbagebetaling indenfor en overskuelig tidsramme? Så prøv deres låneberegner, som du finder inde på hjemmesiden. 

Et forbrugslån hos Ikanobank skal tilbagebetales i en tidsramme indenfor 24-144 måneder (fra to år til tolv år) alt efter lånets størrelse. Er lånet helt nede på de 15.000 kroner, skal det tilbagebetales på maks 60 måneder (fem år), hvorimod et lån på 150.000 kroner har en løbetid på op til 144 måneder. 

Ikanobank har været på banen i mere end 30 år og har hjulpet mange børnefamilier, par, enkeltpersoner og så videre til at få realiseret sine drømmer i tide, og få betalt de store uforudsete udgifter, som pludselig kan komme. Det er op til den enkelte person at vurdere, om lånet kan betale sig. Ikanobank går i hvert fald ind for gennemsigtighed, og skjuler ingen gebyrer eller snørklede betingelser for dig, hvis du vælger at optage lån hos dem.

 

More articles