Følg den samme bil fra vugge til grav med nummerpladetjek

31 August 2021 Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Kan du huske den bil, som du havde som den første?

Den betød nok en hel del for dig, som du mindes retur med med en del minder, der har sat sig i dig.

Der var måske også den specielle bil, som du havde nogen eventyrlige oplevelser i, som der ikke kan gentages, men som du ikke havde råd til at beholde, men som du nu godt kunne tænke dig at eje igen, men du ved ikke, hvad der er blevet af den.

Så var der også den skrammelkasse af en bil, der hele tiden skulle til mekaniker og have udført reparationer på sig, som du bare måtte selv, men som der alligevel var en ny ejer, der ville eje, hvorfor den ikke endte til skrot.

Hvad mon der er sket med alle de biler?

Det er faktisk mere eller mindre til at finde ud af med nummerpladetjek og andre metoder.

Nummerpladetjek finder frem til nummerpladen og derved, hvor den er nu

For det kræver i det lange løb, at du kender stelnummeret og har så mange oplysninger på den bil, som du ejede, og gerne nogle billeder til, så du kan finde frem til den, hvis det bare er for nysgerrighedens skyld, eller du faktisk gerne vil have fat i den bil igen.

Nu om dage er mange ting jo blevet elektroniske og kommet på nettet digitalt, så man kan slå de fleste ting op, som det ikke var muligt før i tiden.

Dette gælder blandt andet med nummerpladetjek, som kan være en god start til at finde ens bil.

Den gamle nummerplade kan jo måske stadigvæk blive brugt til den samme bil, så du kan slå op, om den stadig er i brug på samme bil eller ej.

Ellers kan du se, hvilken bil den er knyttet til nu, og det er da også meget morsomt!

More articles