Find et passende webhotel til dit website

16 June 2021 Astrid Pedersen

Når du står for at skulle oprette en hjemmeside, er det slet ikke sikkert, at du har behov for den store forkromede hosting løsning. Mange websites klarer sig fint med den plads og båndbredde, som er til rådighed på et mindre webhotel.

Det kan for eksempel dreje sig om præsentationshjemmesiden til dit håndværkerfirma eller et online visitkort med portfolio for eksempelvis en fotograf eller en designer. Denne type hjemmeside vil typisk hverken fylde det store eller have behov for understøttelse af tung trafik.

Den interaktion som forekommer på en sådan hjemmeside vil sjældent hidrøre fra andet end en kontakt formular eller lignende. Og derfor vil du, såfremt du blot skal have plads til en mindre hjemmeside, sagtens kunne nøjes med et webhotel.

Hvad får jeg med et webhotel?

Når du bestiller et webhotel hos Simply.com får du mellem 10GB og 200GB web plads, afhængig af hvilken pakke du bestiller.

Simply.com kan tilbyde webhoteller som er så billige som under 10 kroner om måneden fra Basic Suite. Her vil du stadig få ubegrænset MySQL databaseplads samt et ubegrænset antal email adresser på dit domæne. Du får en CPU kerne samt 512 MB RAM på serveren.

Der ud overer https beskyttelse, 1-Click installation af Joomla!, Magento, WordPress, Drupal eller Prestashop inkluderet. Det betyder at du nemt kan oprette din hjemmeside på domænet når dette først er klar. Og så er du faktisk rigtig godt i gang med at skabe dig en online tilstedeværelse.

Skal du bruge mere plads og hukommelse på serveren, hvilket kan give en mere optimal load tid, kan du vælge en af de andre webhotel løsninger fra Simply.com, for eksempel Standard Suite, pro Suite eller Entreprise Suite. Du kan samtidig vælge at registrere din virksomheds domæne navn gennem Simply.com – nemt og billigt.

Læs mere om webhotel hos Simply.com på Simply.com.

More articles