Find en erfaren og kompetent akupunktør i København

09 June 2022 Silje Hansen

editorial

Akupunktur er en behandling, som helt oprindeligt er fra Kina. Her har kineserne gennem de seneste mange år benyttet sig af denne behandling, for at lindre smerter og gener i kroppen. Akupunktur har vist sig at være en behandling som både kan klare fysiske og psykiske smerter i kroppen. 

Der er mange der anbefaler en akupunkturbehandling, hvis du mærker en eller anden form for ubalance i kroppen. Det kan f.eks. være, hvis du hold i nakken, smerter i ryggen eller lider af tennisalbue. Det kan også være, at du har en uro i kroppen eller føler dig stresset. Her kan akupunktur hjælp dig og lindre de symptomer som du mærker.

Akupunktør København

Sådan foregår en akupunkturbehandling i praksis

En akupunkturbehandling foregår ved, at du enten kommer ned at sidde eller ligge på en briks. Herefter vil behandleren planlægge en behandling som centrerer sig om de smerter og gener, som du mærker i kroppen. 

Selve behandlingen foregår ved, at der bliver stukket nogle ultratynde nåle ind i huden på dig. Det er nåle som er så tynde, at du ikke vil mærke det. Det er derfor en hel smertefri behandling. Nålene har til formål at stimulerer nervebanerne, så der opstår et bedre flow i blodgennemstrømningen. 

Nålene som du får ind under huden, skal du sidde med eller ligge med i et bestemt tidsrum. Herefter vil behandleren tage nålene ud for at afslutte behandlingen. 

Det er ikke altid at en enkelbehandling er nok til, at du kommer af med alle smerterne. Det kan dog som oftest lindre de største gener og smerter. Nogle gange skal der bare flere behandlinger til for at det får den bedste effekt. 

Her er byens foretrukne akupunktør i København

Leder du efter en populær og anerkendt akupunktør i Hovedstadsområdet, kan vi varmt anbefale dig at tage kontakt til aku-punkturklinik.dk.

More articles