Find din lokale VVS tekniker i Sundby

13 April 2021 Astrid Pedersen

editorial

Har du købt hus på Amager, og glæder du dig til at skifte lejligheden ud med din helt egen bolig? Det er der ikke noget at sige til, for det er skønt at være herre i eget hus, med alt det privatliv der medfølger. Med et hus følger dog en del vedligeholdelse. Og det er ikke alle huse som fremstår 100% indflytningsklare fra starten.

Find en lokal VVS’er når din nye bolig skal sættes flot i stand

Trænger din nye bolig til en istandsættelse kan du med stor fordel vælge at lade en lokal autoriseret VVS installatør forstå modernisering af de faste installationer i boligen. Du må alligevel ikke selv rode med eksempelvis afløb og gas ledninger – til dette skal der bruges en autoriseret fagperson i form af en VVS tekniker eller installatør. På den måde sikrer du at dine VVS installationer bliver renoveret på fremtidssikker og tidssvarende vis – og at de lever op til samtlige sikkerheds og kvalitetsmæssige krav og standarder.

Når du lader en lokal VVS’er tage sig af denne opgave får du samtidig sikkerhed for at vedkommende kender VVS systemerne i din bolig. Dette kan være en stor fordel hvis du senere skulle få brug for akut hjælp til VVS.

Vælg en VVS’er tæt på

Der kan nemlig sagtens opstår læk på vandledninger eller bøvl med radiatorer som pludselig ikke kan varme huset op. Når du bor i eget hus kan du ikke bare ringe til viceværten og få det fikset. Her er det en stor fordel at have en VVS’er med døgn service tæt på bopælen. Så er du garanteret hurtig udrykning, og en ditto udbedring af skaden.

På Amager finder du Claus A. Axmark VVS som kører i både Tårnby, Kastrup, Sundby og Dragør. Du kan kontakte Claus A. Axmark VVS direkte via hjemmesiden caavvs.dk.

More articles