Find det rette maler på Amager

27 December 2020 Camilla Skøtt

editorial

Er du lige flyttet ind i din nye bolig på Amager, og spiller vægge og lofter bare ikke helt så godt, som du kunne ønske dig? Så skal der måske en klat maling til, og det kan du med fordel få hjælp til.

Hvis vægge, lofter og træværk trænger til en kærlig hånd i form af en opfriskende gang maling, har du som udgangspunkt to muligheder; du kan klare det selv, eller du kan få professionel hjælp – for eksempel af en maler på Amager, hvis det er der, du har bosat dig.

Vi hælder helt klart til sidstnævnte løsning, for der er ikke meget, der er værre end at svinge pensel og spand…

Gå efter de gode anbefalinger

Det bedste du kan gøre, når du skal finde en dygtig håndværker, er at forhøre dig hos venner, bekendte, kolleger eller andre i dit nærområde. Kan du få en god, varm anbefaling af en du kender, så er det langt mere værd end dem, du kan finde på nettet.

Men nu er det selvfølgelig ikke altid en mulighed, og i så tilfælde er du nødt til at gå online – og når du skal søge efter anmeldelser på nettet, skal du have din kritiske sans med dig. 

En side som trustpilot har altid mange anmeldelser – som regel også om et givent malerfirma – men du finder næppe en virksomhed, der udelukkende har gode af slagsen, og det er derfor, du skal være kritisk. En eller to dårlige oplevelser fra kunder er ikke ensbetydende med dårlig kvalitet, så vær skeptisk, og kig på helheden – er den god, kan du i hvert fald til en start indhente et tilbud.

Apropos tilbud er det altid en god idé at indhente tre forskellige, så du har noget at sammenligne med. På den måde får du både den bedste pris og den bedste service.

More articles