Find det bedste online lån på din låneportal

31 January 2020 Astrid Pedersen

editorial

Når økonomien brænder på, og du har brug for en hurtig booster for at komme oven på igen, kan det være nødvendigt at optage et mindre lån. Og dette kan nemt klares online.

Hvem kan optage et hurtigt lån?

Som hoved regel gælder det, at man for at kunne optage et forbrugs lån skal være fyldt 18 år og myndig. De enkelte banker og penge institutter, som tilbyder online lån til private, sætter dog selv deres begrænsninger. Hos visse låneudbydere skal man være fyldt 21, mens andre sætter grænsen ved 25 år.

Samtidig er det et krav hos langt de fleste långivere, at du er i besiddelse af et gyldigt NemID og er bosiddende i Danmark på det tidspunkt du ansøger om lån. Samtidig er det ikke unormalt, at du vil blive nødt til at give dit samtykke i forbindelse med et kredit og økonomi tjek. Dette gør låneudbyderen for at sikre sig, at du har en vis kredit værdighed, således at der er sandsynlighed for at du kan betale lånet ud.

Hvilket lån skal jeg vælge?

Der findes rigtig mange långivere på markedet – og endnu flere låntyper og lån, som kan optages ved hjælp af en online ansøgning. Hvis du føler, at du er i en jungle, når du står over for de mange forskellige typer online forbrugs lån, kvik lån, mobil lån eller sms lån, kan du med fordel benytte hurtigudbetaling.dk.

På hurtigudbetaling.dk får du et sikkert overblik over de mange forskellige låneudbydere samt de lån, de kan tilbyde. Du kan sammenligne lånene på forskellige parametre, for eksempel ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent), rente, løbetid, lånebeløbets størrelse og meget andet.

Samtlige långivere, som figurerer på hurtigudbetaling.dk, er godkendt af Finanstilsynet og følger tilsynets regler. Du kan få mere information på hurtigudbetaling.dk – klik ind og læs…

More articles