Find den rette maler i Køge når boligen skal males indvendig

21 September 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du og din familie kommet i besiddelse af en lækker lejlighed eller et dejligt hus i hyggelige Køge? Så kan I sikkert ikke vente med at flytte ind. Det er skønt endelig at få sat punktum for månedsvis af hektisk bolig jagt hvor man måske kun har haft midlertidigt tag over hovedet og hele familiens liv er pakket i kasser og sendt til opbevaring.

Men før I pakker flyttelæsset er det værd at overveje om ikke det ville være en god idé at lade den nye bolig istandsætte forud for indflytning. Det er alt andet lige en del nemmere at male og ordne gulve samt udføre diverse småreparationer mens stuer og værelser står tomme.

Når først alle møblerne og det øvrige bohave er på plads kan det godt være rigtig vanskeligt at afse den nødvendige tid eller finde overskuddet til at få malet eller slebet og behandlet gulvene. Og så vil I ærgre jer over at i ikke fik disse ting på plads inden I flyttede ind.

Kan jeg selv sætte boligen i stand?

Det kan godt virke som en stor økonomisk mundfuld at skulle have professionelle håndværkere til at forestå hele renoveringen af den nye bolig. Men det kan i sidste ende godt betale sig. Dygtige fagpersoner har trods alt de bedste forudsætninger for at skabe smukke, holdbare resultater. Dette gælder for såvel tømrere, murere og snedkere som for malere.

Selv om du måske ser dig fint i stand til at forestå det indvendige malerarbejde på egen hånd er der mange fordele ved at overlade denne opgave til en erfaren maler. Han eller hun vil hurtigt og sikkert kunne vurdere om dine vægge er i en stand som tillader direkte påføring af maling eller om der er brug for opsætning af filt eller en fuldspartling.

Du kan booke din maler i Køge via Malerkanonen.dk

More articles